Techniek in de klas

Cursussen en workshops in 3D Printing, 3D ontwerpen en techniek op lagere scholen

Techniek projecten op basisscholen

3D print- en 3D ontwerp workshops voor basisscholen

Cursus 3D printing en modeling

cursus 3D Printing en 3D modeling met Autodesk Fusion 360 bij voortgezet onderwijs

Workshops voor kinderen

3D Print workshops in de vakantie, bij NSO's of op scholen.

kunst en techniek tekenrobot project bij de onderbouw

Technieklessen
Arrow
Arrow
Slider

Wetenschap en technologie in het onderwijs

Het belang van wetenschap en technologie in de huidige samenleving wordt steeds groter. Het is dan ook essentieel om leerlingen en studenten goed voor te bereiden op de toekomstige maatschappij waar techniek een steeds grotere rol gaat spelen. 3D Educatie helpt scholen en onderwijsinstellingen invulling te geven aan het techniekprogramma. We brengen dit tot uitvoering via techniekworkshops, cursussen, advies en het maken van techniekprogramma's.

Toegankelijk

We vinden het van groot belang dat techniek educatie op een toegankelijke manier wordt gebracht, zodat het iedere leerling of student aanspreekt.

collage1

3D Print en ontwerp training voor docenten

We bieden een praktische cursus 3D printen voor docenten. U leert niet alleen de basis van 3D printen maar ook lesideeën maken. foto c3dp

Autodesk Fusion 360 voor docenten

fusion 360 small11

Autodesk Fusion 360 is zeer geschikt om studenten van middelbaar en hoger onderwijs kennis te laten maken met 3D ontwerpen. Het beheersen van dit krachtige 3D ontwerpprogramma stelt studenten in staat om techniek en ontwerpideeën om te zetten in toepassingen en oplossingen. 3D Educatie verzorgt Autodesk Fusion 360 cursussen voor docenten van middelbaar- en hoger onderwijs.

Techniek workshops diverse thema’s

We bieden 3D print-, 3D ontwerp en techniek workshops rondom thema’s als architectuur, wetenschap, milieu, kunst, robotica, geschiedenis, vader- en moederdag cadeau’s, kinderboekenweek thema’s enz.

collage4

Introductie worksprogramma techniek in de klas, workshops en masterclasses

Wilt u als school eerst kennismaken met de nieuwste technieken zoals 3D printen? 3D Educatie geeft workshops en masterclasses op scholen. We regelen dan alles, de 3D printers, materialen en de begeleiding. We geven, samen met de leerkracht een masterclass of voeren samen met de leerlingen een 3D print project uit rondom een thema zoals bijvoorbeeld kunst, milieu, techniek. Zo kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met nieuwe technieken. De kinderen krijgen een inhoudelijke introductie rondom techniek en wetenschap. Ze maken kennis met onder andere 3D Printen, robotica en programmeren.

3D printing lesmateriaal en techniekprogramma

Uw school heeft al een 3D printer, maar sluit deze (nog) niet effectief aan op uw bestaande lesprogramma? 3D Educatie biedt lesmateriaal en workshops die aansluiten op de bestaande thema’s van de school.

3D printer aanschaffen voor op school

Een 3D printer is een veelzijdig hulpmiddel voor op school. Wij werken onafhankelijk van printerleveranciers en kunnen diverse merken 3D printers leveren die het beste past bij de school. Wij leggen de focus echter niet op de 3D printer (het gereedschap) maar op het techniekprogramma. Een 3D printer is vanzelfsprekend pas effectief als deze goed kan worden gebruikt (aansluitend op het bestaande programma van school). We leveren vaak twee merken 3D printers, De Prusa i3 MK3S en de Zortrax M200 Plus:

Zortrax M200 Plus
zortrax1 3D print zeer betrouwbaar en veilig met de Zortrax M200 Plus 3D Printer. De 3D Printer is uitgevoerd met Touch screen, Wifi en Ethernet, Material End detection.

Prijs       € 1.979,00 excl. BTW  (€ 2.395,00 incl. BTW)

Deze 3D Printer leveren we veelal met de Zortrax HEPA Cover van € 199,00

We kunnen bij de 3D printer uiteraard trainingen, cursussen en lesprogramma's  voor basis- en middelbare scholen verzorgen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

 

© 2020 3D Educatie | Oudeweg 91-95 F-0.2, 2031 CC Haarlem, Tel. 023 369 00 37