Gevestigd bij MAAK Haarlem

Een inspirerend bedrijventerrein gericht op innovatieve maak technieken

Kennismaking bedrijven met 3D printing

laat uw bedrijf op een laagdrempelige manier kennismaken met 3D printing en ontwerpen

Cursus 3D printing en modeling

cursus 3D Printing en 3D modeling met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Cursus 3D printing en modelling

cursus 3D Printing en 3D ontwerpen met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Arrow
Arrow
Slider

Tweedaagse basiscursus Autodesk Fusion 360 voor professionals

Over Fusion 360 cursist 2
Autodesk heeft met Fusion 360 het 3D modelleren toegankelijk gemaakt voor iedereen die producten wilt ontwerpen, modelleren en vervaardigen. Met een gebruiksvriendelijke User Interface kunt u er uitstekend maatvast mee ontwerpen. Anderzijds heeft het krachtige functies om vrije vormen te modelleren. Met Fusion 360
kunt u van uw ontwerp 3D-printbestanden genereren, CAM-bestanden aanmaken voor een CNC of portaalfreesmachine. Tevens kunt u renderings of animaties maken om uw ontwerp te presenteren.                                                                                                              

Basiscursus Autodesk Fusion 360

fusion 360 small11

Autodesk Fusion 360 is zeer geschikt voor enthousiastelingen die met 3D ontwerpen aan de slag willen gaan en eigen ontwerpen willen maken.  In deze opstapcursus belichten we de diverse mogelijkheden van het 3D modelleren. De cursus biedt een goede verkenning om te kijken of het programma geschikt is voor je doeleinden.

Educatieve workshops voor onderwijs, musea en bedrijven

Wij bieden diverse workshops foto400x388op locatie, zowel voor kinderen als volwassenen: workshop 3D Printen, workshop 3D Ontwerpen, workshop nieuwe technieken. We kunnen ook een techniek-workshop op maat samenstellen, die aansluit bij een thema.

Cursus Sketchup Pro

sketchupSketchUp is een zeer toegankelijk 3D programma voor het snel visualiseren van meubels, interieurs, gebouwen en omgeving. De cursus is geschikt voor bedrijven die hun ideeën ruimtelijk willen onderzoeken en/ of weergeven. Het eindresultaat is uiteenlopend: 2D werktekeningen, 3D schetsontwerp, 3D presentatiebeelden en 3D printbestanden.

Cursus 3D printen

Ultimaker2goWilt u meer weten van 3D printen, heeft u een 3D printer of wilt u binnenkort een 3D printer kopen? Met onze cursus 3D printen bent u veel beter voorbereid op een goede start!

© 2020 3D Educatie | Oudeweg 91-95 F-0.2, 2031 CC Haarlem, Tel. 023 369 00 37