Gevestigd bij MAAK Haarlem

Een inspirerend bedrijventerrein gericht op innovatieve maak technieken

Kennismaking bedrijven met 3D printing

laat uw bedrijf op een laagdrempelige manier kennismaken met 3D printing en ontwerpen

Cursus 3D printing en modeling

cursus 3D Printing en 3D modeling met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Cursus 3D printing en modelling

cursus 3D Printing en 3D ontwerpen met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Arrow
Arrow
Slider

3D print en ontwerp cursussen

3D Educatie biedt diverse cursussen en workshops op het gebied van 3D printing en design. In kleine groepjes worden de cursussen en workshops gegeven, zowel overdag als in de avonduren. We verwelkomen je graag op onze cursuslocatie bij MAAK Haarlem (Oudeweg 91-95, Unit F-02).

Vervolgcursus Autodesk Fusion 360

fusion 360 small11

Naast een basiscursus Autodesk Fusion 360 bieden we ook een vervolgcursus Autodesk Fusion 360. We belichten de geavanceerdere mogelijkheden sketching, dimensioning, constraints / 3D Sketching, editing bestaande meshes, advanced sculpting, werken met parameters. Voor deelname aan de cursus is een goede basiskennis van Fusion 360 vereist.

Basiscursus Autodesk Fusion 360

fusion 360 small11

Autodesk Fusion 360 is zeer geschikt voor enthousiastelingen die met 3D ontwerpen aan de slag willen gaan en eigen 3D ontwerpen willen gaan 3D printen.  We belichten ook de mogelijkheden en basisprincipes van het ontwerpen voor de 3D printer. De cursus is voor iedereen die een goede start wil maken in het 3D ontwerpen met Autodesk Fusion 360.

Diverse workshops voor onderwijsinstellingen, musea en bedrijven

Wij bieden diverse workshops op locatie, zowel voor kinderen als volwassenen: - workshop 3D Printen en 3D Ontwerpen - workshop Robotica - workshop nieuwe technieken We kunnen ook een techniek workshop op maat samenstellen, die aansluiten bij een bepaald thema. Een aantal voorbeeld thema's zijn: - kunst en (3D print-) techniek - 3D Printen en robots - Uitvinders van vroeger en nu

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Cursus 3D printen

Ultimaker2goWilt u meer weten van 3D printen, heeft u een 3D printer of wilt u binnenkort een 3D printer kopen? Met onze cursus 3D printen bent u veel beter voorbereid op een goede start!

Introductiecursus 3D Printen

felix3expMet  onze Introductiecursus 3D Printen maakt u kennis met de vele facetten van het 3D printen. In anderhalf uur tijd informeren we u over onder andere:

- Wat is 3D printen?
- Verschillende technieken, mogelijkheden (en onmogelijk- heden) van 3D printen

© 2019 3D Educatie | Oudeweg 91-95 F-0.2, 2031 CC Haarlem, Tel. 023 369 00 37