Gevestigd bij MAAK Haarlem

Een inspirerend bedrijventerrein gericht op innovatieve maak technieken

Kennismaking bedrijven met 3D printing

laat uw bedrijf op een laagdrempelige manier kennismaken met 3D printing en ontwerpen

Cursus 3D printing en modeling

cursus 3D Printing en 3D modeling met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Cursus 3D printing en modelling

cursus 3D Printing en 3D ontwerpen met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Arrow
Arrow
Slider

3D Educatie bij de Rotterdamse Haven

3D Educatie deed net als vorig jaar mee aan het Mc-Port event in de Rotterdamse Haven. Op 13 en 14 november 2019 hebben  1000 leerlingen bovenbouw van het voortgezet onderwijs zich georiënteerd op beroepen in de Rotterdamse haven.  Tijdens de dagen geven we korte workshops 3D modelleren en 3D printen. In een half uur gaan de leerlingen een windturbine 3D ontwerpen.

foto2

Ons doel is verder om de leerlingen enthousiast te maken over de technieken 3D modelleren en 3D printen en kennis te laten maken met hoe ook deze technieken ingezet worden bij havenberoepen.
Verantwoorde manier van produceren Zoals in al onze techniek workshops en programma’s, besteden we extra aandacht aan het op een verantwoorde manier van maken / produceren of problemen oplossen.  ZO hebben we hier gekozen voor het 3D modelleren en printen van een windturbine of efficiënte schroef.

foto3
De 3D geprinte windturbine hebben de leerlingen aan het eind van de workshops in sleutelhanger formaat mee naar huis kunnen nemen.
 
Voor meer informatie over 3D Educatie, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 3D Educatie | Oudeweg 91-95 F-0.2, 2031 CC Haarlem, Tel. 023 369 00 37