Gevestigd bij MAAK Haarlem

Een inspirerend bedrijventerrein gericht op innovatieve maak technieken

Kennismaking bedrijven met 3D printing

laat uw bedrijf op een laagdrempelige manier kennismaken met 3D printing en ontwerpen

Cursus 3D printing en modeling

cursus 3D Printing en 3D modeling met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Cursus 3D printing en modelling

cursus 3D Printing en 3D ontwerpen met Autodesk Fusion 360 bij ons of bij u op locatie

Arrow
Arrow
Slider

COVID-19 en 3D Educatie

3D Educatie geeft de hoogste prioriteit aan de veiligheid en gezondheid van haar cursisten, leerlingen van scholen en medewerkers. Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen het advies van lokale en nationale gezondheidsorganisaties en autoriteiten op.

Wat betekent dit voor Cursussen en Workshops

Gezien alle oproepen om 1,5m afstand te houden en de onmogelijkheid om dat te doen met een cursus of workshop, waarbij we toch ook met regelmaat veel moet uitleggen achter een scherm, is het voor cursisten en leerlingen, als voor cursusleider een te groot risico op een mogelijke besmetting met het COVID-19 virus (Corona virus).

We hebben dan ook besloten om de komende twee weken (tot aan in ieder geval 6 april) de cursussen en workshops helaas geen doorgang te laten hebben. Zodra de RIVM adviezen/richtlijnen na 6 april worden aangepast/versoepeld, zullen wij communiceren welk effect dit heeft op onze cursussen, workshops en trainingen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 023-369 0037

© 2020 3D Educatie | Oudeweg 91-95 F-0.2, 2031 CC Haarlem, Tel. 023 369 00 37